Viikon kuvat

Viikon kuvat pyritään vaihtamaan viikoittain, poikkeuksena esim. loma-ajat ym. esteet. Vanhoista viikon kuvista kootaan galleria johon pääsee linkistä viikon kuvan alapuolelta.

Viikon kuvia kiittäen vastaanotetaan sähköpostitse osoitteeseen viikonkuva2 (at) springerspanielit.com. Liitä mukaan kuvan lisäksi pieni kuvateksti siitä mitä koiria kuvassa on ja/tai mitä siinä tapahtuu. Kuvan koolla ei ole väliä, webmaster saa ne kyllä pienennettyä sopivaan kokoon,kuvakoon tulisi kuitenkin olla vähintään 15x10 cm / 72 pikseliä tuumalla. Älä tee kuvaan mitään omia koristereunuksia tai kehyksiä eikä myöskään omia tekstejä, copywrightiakaanhan ei tarvitse liittää kuvaan, se tulee kuvan alle tekstinä. Jos kuvan ottaja ei ole kuvan lähettäjä, mainitse myöskin hänen nimensä. Webmaster pidättää oikeuden tarvittaessa rajata/muokata kuvaa sopivaksi.

Ole ystävällinen äläkä lähetä mitään muuta postia kuin viikon kuva (ja kuvateksti) ylläolevaan osoitteeseen. Viikon kuvia ym. asiaa liittyviä ongelmia koskevat kysymykset voi osoittaa suoraan webmasterille (jaana.jaakkola (at) gmail.com).