Springerspanielit ry:n pentu- ja koiravälitys

Springerspanielit ry:llä on erikseen pentuvälityslistat englannin- ja walesinspringerspanielipentueille. Lisäksi on roduittain listattu saatavilla olevat muut pennut ja aikuiset koirat.


Pentu- ja koiravälityssivuille

Kuinka saan pentueeni/koirani tiedot Springerspanielit ry:n pentu- ja koiravälityssivuille?

Ohjeet
(Pentueen/koiran ilmoittaminen Springerspanielit ry:n välitykseen, ilmoituksen voimassaoloaika ja sen jatkaminen, koko sivun ilmoitus (=lisätietoja-sivu), ilmoituksen poisto välityksestä)

Pentuvälityskaavakkeet

Huom! Käytäthän oikean rodun kaavaketta, allaolevat roduittain listatut kaavakkeet ovat ohjattu kulkeutumaan suoraan ao. rodun jalostustoimikunnalle ja/tai pentuvälittäjälle ja nopeutat asiasi käsittelyä/julkaisemista kun ne kulkeutuvat oikean rodun pentuvälittäjälle suoraan kulkematta toisen rodun jalostustoimikunnan postilaatikon kautta. Kaavakkeissa on myös rotukohtaisia eroavaisuuksia joten helpotat myös osaltasi toimikuntien työtä täyttämällä oikean rodun kaavakkeen.


Englanninspringerspanielit


Walesinspringerspanielit

 


 

Kattavaa ja monipuolista tietoa molemmista springeriroduista ja niiden nykytilanteesta saat tutustumalla ao. rodun jalostuksen tavoiteohjelmaan (JTO):

JTO englanninspringerspanielit 
JTO walesinspringerspanielit

Ylläolevat tiedostot ovat pdf-muodossa, ja aukeavat Adobe Reader-ohjelmalla, jonka voit tarvittaessa ladata ilmaiseksi täältä

Kennelliiton jalostustietokanta KoiraNet